Villa Tours Utazási Iroda

Villa Tours Utazási Iroda

Honlapunkon csoportos és egyéni utazási ajánlatok széles választékából válogathat egy egyszerű program segítségével, amin a kiválasztott utazást közvetlenül is lefoglalhatja. Amennyiben ezzel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, kollégáink készségesen állnak rendelkezésre.

A Villa Tours utazási iroda 1989 óta teljesíti utazási kívánságait az üdülni, pihenni, felfedezni vágyóknak. Ennek során a világ minden sarkába (Dél Amerika, Dél-Afrika, Karib-szigetek, Ausztrália, Új-Zéland, Japán, India, Kína stb.) szerveztünk utazásokat vendégeink igényeinek megfelelően. Az Iroda hűséges és elégedett vendégkörének köszönhetően, megújult formában és kínálattal, továbbra is örömmel áll régi és új ügyfelei rendelkezésére. Több évtizedes múltunk és szakmai tapasztalatunk a garancia arra, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal.

Elérhetőségeink:
Villa Tours Utazási Iroda
H 3300 Eger, Kertész út 84
Tel.:+36 36 410 215 Mob.: + 36 20 9255 819
Fax:+36 36 518 038 E-mail: villatours@villatours.hu
skype: villa_tours

Cégünk elkötelezte magát a környezetvédelemmel kapcsolatban. Komolyan vesszük a globális felmelegedés okozta kihívásokat. Ennek érdekében kiszámoltattuk a karbon lábnyomunkat, és 12 tonna karbon kredit megvásárlásán keresztül támogattunk egy olyan projektet, ahol ez a kibocsátás csökkentésre került. Továbbá a direkt kibocsátásainkat is egy csökkentési program keretében megreformáljuk. Így a vállalkozásunk és a weboldalaink karbon semlegesek lettek. A mi tevékenységünk miatt nem nő a globális hőmérséklet. Merjük remélni, hogy példát és utat mutatunk a partnereinknek és a versenytársainknak is. A vendégeink pedig tudhatják, ha velünk szerveztetik a nyaralásaikat akkor az fenntartható lesz a jövőben is.

Szucsik György
ügyvezető